Tardor

La tardor ja s’ha instal·lat definitivament a casa nostra, portant plujes, els primers dies de temperatures baixes, fulles que cauen i la llum que s’escurça. Amb ella, ens porta colors càlids i rogencs, creant fent dels nostres carrers uns paissatges meravellosos.

La tardor alhora es una estació que sempre m’omple de certa nostalgia, que convida a la introspecció, al concepte de “sofà i manta, amb una tassa de té”, i si es amb unes galetes evocadores com aquestes, millor que millor.

No hi ha res millor que calçar-me les meves botes “tot-terreny” per recòrrer els carrers de Barcelona i trepitjar fulles molles, entre dies de vent i pluja.

Per últim, us comparteixo una recepta boníssima i perfecta per aquesta estació. Us convido a que la tasteu, val la pena.

Crema de Carbassa i Boniato

Ingredients:
Una carbassa (750 grs – 1kg)
Porros
Tres boniatos
1 litre de brou de pollastre
Oli d’oliva
Sal
Pebre
Iogurt i pipes de carbassa per decorar – opcional

Preparació:

  1. Fem bocins els porros i els sofregim uns minuts.
  2. Afegim la resta d’ingredients i ho deixem al foc durant uns 30 minuts aproximadament.
  3. Triturem amb el turmix fins que quedi una crema sense grums i ben fina

A gaudir de la tardor, i BON PROFIT!

Laia Gállego

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s